EvoLveN Studio

Hardver szaktanácsadás

Szoftverfejlesztés

Hálózat tervezés/üzemeltetés

IT Management

l.tabori@evolven.hu

+36 20 985 0096

Kedves Látogató!

Üdvözlöm oldalamon. A nevem Tábori László és ez az oldal nem más, mint szakmai életpályám térképe. Kérem tekintse át útját és állomásait. Sok éves tapasztalattal rendelkezem az alább felsorolt tevékenységekben és a mai napig keresem az újabb kihívásokat. Számomra az Ön problémája nem létezik csak a megoldása. Vagyis nem a problémával foglalkozok, hanem hogy Önnek és cégének minél hamarabb megoldást nyújtsak. Ha felkeltettem az érdeklődését szívesen várom kérdéseit. Írjon vagy hívjon és keressük együtt a megoldást!

Lázadó kamaszkorom csillapítója..

..a Commodore korszak derekán ért utol a Középiskolai számítógép szakkör vezetésével. A temérdek játékot megunva kihívásokat kerestem és így találtam rá a programozásra. Így lázadni sem volt időm, mert minden szabad percem programozással töltöttem. Képújságot készítettem az iskolának, bemutatkozó filmet szerkesztettem egy gépgyárnak és piszkafa alakom azért lett kigyúrt izmos, mert egy Body Building teremnek készített bérlet-kezelő programjáért cserébe évekig járhattam edzésre és formálhattam csenevész alakom.

Innentől kezdve a számítástechnika az életemmé vált. A továbbtanulásomat és a munkahelyeimet is meghatározta.

Rendszertervező és folyamatszervező főiskolát végeztem levelező szakon. Közben a fent említett gépgyárban dolgoztam munka felvevőként majd egy lángvágó automatához készítettem sablonokat CAD programmal. Közben digitalizáltam a munkafelvételi adminisztrációt és a minőségbiztosítási osztálynak is készítettem hasznos programokat. Ennél a cégnél találkoztam előszőr PC-vel.

Kihívások

A főiskola és a katonaság végeztével szembe jött egy újabb kihívás és az eddig megszerzett tudás és nem szűnő lelkesedés segítségével CAD -es rajzokat készítettem egy közműtérképészettel foglalkozó mérnöknek. Nos ez jóidőre megalapozta a jövőmet és majdnem 15 évig sikeresen műveltem is.

Ezután újabb kihívás következett. Számítástechnikai Értékesítő lettem egy nagy Francia áruház láncnál, ahol a munkámból kifolyólag sok ismeretségre tettem szert. Így megismertem új főnökömet, aki valóra váltotta legnagyobb álmomat, hogy egy igazi csapatban programozóként dolgozhassak. A cég sajnos pár év múlva bezárta kapuit, de az ott szerzett tapasztalatok felbecsülhetetlenek. Több olyan embert is megismertem, akik a mai napig meghatározzák az életemet.

Az egyikük hozott egy új kihívást számomra és felkért az akkor még épülő új három márkás autószalon és szerviz Rendszergazdai munkakörének elvégzésére. Ez nagyon mély víznek tűnt az elején, mert vajh mi keveset konyítottam az efféle dolgokhoz. Viszont megfelelő lelkesedéssel és problémamegoldó képességgel legyőztem ezt is és évekig egy öt cégből 4 telephelyből álló, több mint 100 fős cégkonszern IT manager-évé nőtem ki magam.

A válság hatásai addigi pályafutásomra és a továbbiakra

A 2008-as válság betett az autóiparnak és a mi cégünk - az állandó innovációnak köszönhetően - nem képzett elég anyagi tartalékot a túléléshez. Így egyes cégek bezártak vagy hosszas felszámolás alá kerültek mások pedig átalakultak és új irányokat fedeztek fel. Ezekben az új cégekben szerencsére szintén számítottak rám és tartottak el munkával.

A felszámolás alá kerülő lízingcég felszámoló biztosának köszönhetően a cég végleges bezárásáig közreműködhettem a gazdasági folyamatok gördülékenységének simításával. Ezzel párhuzamosan rendszergazdája lettem egy új lízingnek majd később egy banknak. Illetve egy speciális autós cégnek, akik a munkába járást segítő állami támogatással vásárolható gépjárműveket forgalmaz a mai napig.

Később egy raktártechnikai cég, egy Pesti Általános Iskola és még egy kézi autómosó rendszergazdája is lettem. Ezek a mai napig ellátnak munkával.

Ezek mellett több mint száz egyéni ügyfelem van akik ügyes-bajos dolgait intézem alkalmanként.

De a programozást sem hagytam veszni. Számos cégnek és magánszemélynek készítettem weblapot vagy a programot. Jelenleg is van számos állandó megbízásom és alkalmi felkérésem az élet különféle területeit segítő programok készítésére.

Ajánlatkérés

Jelenleg nem elérhető!

Érdeklődni telefonon a +36 20 985 0096 telefonszámon vagy e-mailben l.tabori@evolven.hu címen tud!

evolven.hu